Barcelona

Les pluges donen una petita pausa a Catalunya però aquest diumenge reapareixeran

Es preveu una mica de pausa en les pluges a bona part de Catalunya aquesta matinada i fins al matí d'aquest diumenge. Cap al migdia, alguns xàfecs a l'interior, centre i a ponent. Durant la tarda, més pluges arreu.

Actualitzat
Les baixes pressions i l'aire fred en altura començaran a retirar-se cap al nord aquest diumenge, però no ho faran totalment i el temps encara estarà inestable.

La nuvolositat serà abundant durant bona part del dia, tot i la presència d'algunes clarianes, sobretot al matí i cap al litoral. Cap al prelitoral i el Pirineu, possibilitat d'alguns ruixats febles matinals.

A la tarda augmentarà el risc de ruixats i tempestes localment intenses, però aquest segon episodi no serà tan generalitzat com el de dissabte. Podrà ploure a qualsevol indret, però les tempestes seran més probables cap al Pirineu, el Prepirineu i les Terres de l'Ebre. Cap al vespre, la nuvolositat ja es veurà més trencada i els xàfecs serien molt minsos.

Les temperatures mínimes seran més baixes cap al nord i cap a l'oest. Canviaran poc a la resta. Les màximes guanyaran alguns graus, sobretot a les comarques de Girona.

El vent del sud i sud-oest s'imposarà durant la major part del dia. Hi haurà algun cop moderat cap a l'Alt Empordà. El mestral entrarà moderat per les Terres de l'Ebre a última hora.

Al País Valencià es repetirà la mateixa tònica de cel més variable, amb grans clarianes matinals, però amb tempestes localment fortes a Castelló. Núvols i clarianes a les Balears, amb algun ruixat feble. Vents del sud-oest moderats a Eivissa i Formentera.

I els pròxims dies...

Dilluns i dimarts
quedaran alguns ruixats de tarda cap al nord-est, però el temps serà tranquil en conjunt. A partir de llavors, el sol tindrà més presència i les nuvolades de tarda tindran més dificultats per desenvolupar-se. Les temperatures pujaran clarament durant el segon tram de la setmana.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut