Ellen DeGeneres reparteix porcions de pizza a l'audiència, com Brad Pitt i Angelina Jolie. (Foto: Reuters)
Ellen DeGeneres reparteix porcions de pizza a l'audiència, com Brad Pitt i Angelina Jolie. (Foto: Reuters)
Los Angeles

Les pizzes i 10 anècdotes més de la nit dels Oscars

"Qui té gana?" Amb aquesta pregunta la mestra de cerimònies de la 86a gala dels Oscars s'ha posat el públic del Dolby Theatre a la butxaca. L'entrada del repartidor de pizzes per a les estrelles ha estat una de les anècdotes més comentades de la nit.

RedaccióActualitzat

"Qui té gana?". Amb aquesta pregunta la mestra de cerimònies de la 86a gala dels Oscars s'ha posat el públic del Dolby Theatre a la butxaca. Ha estat una de les anècdotes més comentades de la nit, quan Ellen DeGeneres ha suggerit que encarregaria unes pizzes i, efectivament, uns minuts després un repartidor s'ha presentat amb tres caixes plenes de porcions.

Les pizzes s'han repartit entre les primeres fileres i Harrison Ford, Jennifer Lawrence, Scorsese, Brad Pitt, Angelina Jolie, i Kevin Spacey, entre d'altres, han aconseguit menjar-ne un tros després de rebre plats i toballons de paper. D'on venien les pizzes? De ben a prop. D'un establiment de Sunset Boulevard pertanyent a una cadena local que aquesta nit ha rebut la millor promoció imaginable, si tenim en compte el ressó que ha aconseguit no només a través de la televisió sinó també a les xarxes socials.

La presentadora de la gala dels Oscars no ha pogut evitar que els premis fossin completament previsibles, ni que la cerimònia s'allargués més de tres hores i mitja fent-se feixuga, però ha aportat el seu segell propi, com per exemple, amb el "selfie" que ha batut el rècord de tuit més retuitejat.

La gala ens ha deixat també altres moments curiosos o memorables:

1 - Oracions contra la pluja: DeGeneres, que repetia com a presentadora després de fer-ho el 2007, ha fet riure el personal tan bon punt ha començat la gala, quan ha recordat que els darrers dies no havia parat de ploure a Los Angeles, un fet poc usual. "Ha estat plovent durant els últims dies, però estem bé. Gràcies per les vostres oracions", ha dit la mestra de cerminònies a l'inici de la gala.

2 - Jennifer Lawrence s'entrabanca de nou: L'actriu, que optava per segon any consecutiu a l'estatueta daurada, ha tornat a caure davant de tothom. Ho ha fet tan bon punt ha baixat de la limusina, quan ella i el seu vestit vermell han acabat per terra. DeGeneres no s'ha estat de treure punta de l'ensopegada i ha recordat que també va caure en pujar a recollir el premi l'any passat. "Si guanyes, crec que t'hauríem de dur l'Oscar fins on ets", li ha dit amb sorna. També ha tingut molts problemes amb el seu vestit vaporós l'actriu Lupita Nyong'o, però superada la catifa vermella, quan finalment ha pujat a recollir l'estatueta a millor actriu de repartiment, ha aconseguit mantenir l'equilibri.

3 - Loteria per als perdedors:  Ellen DeGeneres s'ha tret una butlleta de la loteria tipus "rasca i guanya" i l'ha entregat a Bradley Cooper després que ha perdut en la categoria de millor actor de repartiment davant de Jared Leto. La presentadora li ha dit que ho feia perquè tingués "un premi de consolació". Sort que no ha fet el mateix amb Leonardo di Caprio, que s'ha tornat a quedar sense Oscar en la seva quarta nominació. Potser no li hauria fet tanta gràcia.

4 - Passar el plateret pel sopar: Quan les pizzes s'han acabat i encara quedava una bona estona per al sopar, DeGeneres ha decidit passar el plateret per pagar el sopar. La presentadora ha escollit el barret muntanyenc del cantant Pharrell Wiliams per mirar de recaptar diners entre els milionaris intèrprets per pagar el menjar, un moment que Kevin Spacey ha aprofitat per donar-li una propina DeGeneres.

5 - Ballaruca amb "Happy": No passa massa sovint que els convidats s'aixequin de les seves cadires si no és per recollir un Oscar. Però Pharrell Williams ho ha aconseguit i ha fet ballar una part del públic amb "Happy", el tema inclòs "Gru, el meu dolent preferit 2".  Nyong'o, Amy Adams, i fins i tot Meryl Streep han respost a la música del cantant sacsejant l'esquelet.

6 - El discurs de Cate Blanchett:  L'actriu australiana ha pujat a agrair el premi a millor actriu per "Blue Jasmine" i no s'ha oblidat d'agrair-li a Woody Allen que l'elegís per al paper. Això, tot i que Allen ha tornat a ser notícia recentment per l'acusació de Dylan Farrow, filla adoptiva de Mia Farrow, d'abusos sexuals.

7 - McConaughey s'enreda amb Déu i un heroi: L'actor, que en la seva primera nominació ha arrabassat el premi a millor actor a Leonardo di Caprio, ha fet un discurs xocant. Enlloc de parlar dels malalts de SIDA, el tema de la pel·lícula que li ha valgut l'estatueta, s'ha allargat parlant de Déu i de les oportunitats que li ha donat i ha acabat referint-se al seu "heroi de la infantesa", que no és altre que ell mateix d'aquí a deu anys.

8 - L'única menció a Ucraïna: Jared Leto, Oscar al millor actor de repartiment per "Dallas Buyers Club", s'ha recordat de la lluita dels ciutadans d'Ucraïna i de Veneçuela i els ha animat a continuar "lluitant pels seus somnis".

9 - From Roma to "el pelusa": L'italià Paolo Sorrentino ha reconegut que el futbolista Diego Armando Maradona ha estat una de les inspiracions de la seva vida. Ho ha dit en recollir el premi a millor pel·lícula de parla no anglesa per "La gran belleza".

10 - Record a l'amic mort: Bill Murray ha fet una sentida menció al seu amic del passat Harold Ramis, mort aquest febrer i amb qui no es parlava des que van fer "Atrapat en el temps" (1983).

NOTÍCIES RELACIONADES
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut