Andorra

Les oficines de BPA obren amb normalitat però es detecten problemes amb les targetes de crèdit als comerços

Les oficines de Banca Privada d'Andorra obren al principat amb relativa normalitat

RedaccióActualitzat

Les oficines de Banca Privada d'Andorra han obert aquest matí al principat amb relativa normalitat. Continua la limitació de retirada d'efectiu a 2.500 euros setmanals, com també de fer transferències i pagaments amb xecs.

A l'interior de les oficines, però, molta gent s'ha mostrat preocupada pels seus diners. D'altra banda, també s'han detectat alguns problemes per pagar amb targetes de crèdit de BPA en alguns comerços.

Els clients, a més, es queixen de la falta d'informació per part de l'entitat. El banc va ser intervingut ara fa una setmana, i el seu conseller delegat és a la presó acusat de blanqueig de capitals provinents de xarxes criminals.

Per la seva banda, la Comissió del Mercat de Valors continua la seva intervenció del Banc Madrid. Hi ha designat 7 interventors per les societats gestora i d'inversió. Mentrestant, prova de col·locar en altres carteres els fons que no operava directament el Banc Madrid i manté bloquejats els 21 fons de l'entitat, que sumen 14.000 inversors i un valor de 900 milions d'euros. La resta de fons, 51, intentaran passar-los a altres carteres.

La presidenta del regulador, Elvira Rodríguez, assegura que intentaran minimitzar les pèrdues.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut