Les obres al Camp Nou hauran d'acabar a les 10 de la nit: l'Ajuntament dona la raó als veïns

Limiten els horaris de les reformes al camp del Barça: a partir de les vuit no es podran fer feines sorolloses i els dissabtes no es treballarà

RedaccióActualitzat

Els veïns del camp del Barça han dit prou. Fins aquest dimarts, les obres podien allargar-se fins a les 12 de la nit, tot i que sense fer soroll a partir de les vuit del vespre. Però els qui hi viuen a prop denuncien que fa setmanes que s'incompleix la segona part del pacte: "Un dia van estar fent soroll fins a la una de la matinada", ha assegurat Anna Ramon, presidenta de l'Associació de Veïns del Camp Nou, a TV3.

Per això, en reunió d'aquest dimarts entre l'Ajuntament, els veïns i el club, el consistori els ha donat la raó i ha limitat els horaris: les obres hauran d'acabar a les 22 hores --i no a mitjanit, com fins ara-- i no es podrà fer servir maquinària ni fer soroll des de les 20 hores. Entre les vuit i les deu del vespre, doncs, només es podran fer feines com cablejar i pintar.

"S'ho han buscat ells", ha respost la presidenta de l'AVV del Camp Nou, que ha defensat que els veïns "han de poder viure i descansar".

"Hem cedit massa ja. Ara ve l'estiu i les finestres han d'estar obertes... Aquest soroll tot el dia és un martiri."


Tampoc es podrà treballar els dissabtes

L'Ajuntament també s'ha fet enrere en un altre punt clau de l'acord: els dissabtes. Si el pacte vigent fins aquest dimarts establia que podien treballar cada dissabte, a partir d'ara ja no ho podran fer.

De totes maneres, les tres parts es tornaran a trobar d'aquí 15 dies per avaluar el seguiment de l'acord. I, si es confirma que el club ha complert la seva part i no hi ha noves queixes dels veïns, el districte permetrà que les obres s'activin un dissabte cada dues setmanes.

Amb les noves limitacions, les previsions del Barça de traslladar-se al Camp Nou a finals d'any es podrien veure alterades.

 

ARXIVAT A:
Espai BarçaAjuntament de Barcelona
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut