Les noves "Ángeles de Charlie" i "Midway" omplen d'acció la cartellera
Imatge de la pel·lícula "Ángeles de Charlie"

Les noves "Ángeles de Charlie" i "Midway" omplen d'acció la cartellera

La convivència entre dos papes, la màfia i animació en català, entre les estrenes destacades

Virgínia MartíActualitzat

Allau d'estrenes a la cartellera, amb les noves "Ángeles de Charlie", cine bèl·lic de tall clàssic i diverses propostes de cine d'autor. I una cinta d'animació infantil que recupera els personatges del clàssic "Grand Prix a la muntanya dels invents".

MIDWAY

Dirigida per Roland Emmerich
Acció. Estats Units. 138 minuts.

Per als amants del cine bèl·lic més clàssic arriba "Midway". La cinta narra de manera espectacular el contraatac americà després de l'atac japonès de Pearl Harbour, que va fer fer un tomb al transcurs de la Segona Guerra Mundial.

 

 

LOS ÁNGELES DE CHARLIE

Dirigida per Elisabeth Banks
Acció. Estats Units. 118 minuts

"Los ángeles de Charlie" és una sèrie mítica dels anys 70 i el cinema en continua esprement la popularitat. Ara aquest trio d'agents especials haurà d'assumir una de les seves missions més arriscades per fer front a una perillosa tecnologia. La banda sonora del film va a càrrec d'Ariana Grande, Lana del Rey i Miley Cyrus, entre d'altres.

 

EL TRAIDOR

Dirigida per Marco Bellocchio
Drama. Itàlia. 145 minuts

"El traidor" és el projecte més ambiciós de l'italià Marco Bellocchio. La pel·lícula retrata la vida d'un dels primers mafiosos que, als anys 80, va canviar de bàndol i va contribuir a la lluita contra la Cosa Nostra.

 

 

El JOVEN AHMED

Dirigida per Jean-Pierre i Luc Dardenne
Drama. Bèlgica. 84 minuts.

Com es pot reconduir un adolescent musulmà radicalitzat? Amb aquesta història els germans Dardenne es van endur el Premi a la millor direcció al festival de Canes.

 

 

LOS DOS PAPAS

Dirigida per Fernando Meirelles
Comèdia. Regne Unit. 126 minuts.

De la mà de Netflix arriba el duel interpretatiu entre Anthony Hopkins i Jonathan Pryce, aquí el papa Benet XVI i el papa Francesc, cara a cara, amb dues visions molt diferents del món i de la religió.

 

 

LEGADO EN LOS HUESOS

Dirigida per Fernando González Molina
Thriller. Espanya. 119 minuts.

Segona entrega de la trilogia del Baztan, basada en els best-sellers de Dolores Redondo. A "Legado en los huesos", la inspectora Amaia Salazar haurà d'investigar els misteriosos suïcidis d'uns presos.

 

 

SOLAN & ERI: MISSIÓ A LA LLUNA

Dirigida per Rasmus A. Silvertsen
Animació. Noruega. 80 minuts. Traduïda al català.

Tornen els personatges del clàssic de l'animació "Grand Prix a la muntanya dels invents". Ara el Solan i l'Eri, amb l'ajuda del seu amic inventor, es proposen arribar a la Lluna.

 

ARXIVAT A:
CinemaCultura
Anar al contingut