Proves de la selectivitat al campus de la URV a les Terres de l'Ebre (ACN/Jordi Marsal)
Proves de la selectivitat al campus de la URV a les Terres de l'Ebre (ACN/Jordi Marsal)

Les notes de la selectivitat s'avancen i ja estan disponibles al web

Els prop de 40.000 estudiants que han fet les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) aquest mes de juny ja poden consultar la nota

Actualitzat

Els estudiants que van fer la selectivitat ja poden saber quina nota han tret en els exàmens.

Des d'aquest dimecres està habilitat un web de consulta ràpida al qual l'alumnat pot accedir a través del carnet d'identitat i la contrasenya que fa servir el portal d'accés a la universitat.

En un principi, estava previst que els resultats se sabessin el divendres 25 de juny.

 

Un professor reparteix els examens de la selectivitat, aquest mes de juny
Un professor reparteix els examens de la selectivitat, aquest mes de juny (ACN/Jordi Marsal)


Una edició marcada per la polèmica lingüística

Un total de 39.775 estudiants han fet les Proves d'Accés a la Universitat aquest mes de juny. Es tracta d'estudiants que van començar el curs 2019/2020 amb normalitat, però que el març de l'any passat van haver de confinar-se i van acabar el curs sense tornar a les aules. Aquest curs han compaginat les classes en línia amb les presencials.

La convocatòria d'aquest any ha estat marcada per la polèmica lingüística perquè el TSJC va obligar a informar als estudiants que tenen dret a fer les proves en castellà.

Això no va suposar grans canvis en la realització de les proves i, com en els anys anteriors, al voltant d'un 5% de l'alumnat va escollir una llengua diferent del català. A les pissarres de les aules, però, s'informava que els exàmens estaven disponibles en les tres llengües: català, castellà i aranès.

 

 

ARXIVAT A:
UniversitatEducació
Anar al contingut