Balances fiscals
Dèficit fiscal català (2006-2009)
Twitter

Les millors #etiquetes en català

En aquesta secció us presentem una selecció de les millors #etiquetes en català que hi ha al Twitter, una de les xarxes socials més conegudes. Si saps d'alguna etiqueta en català que penses que pot ser interessant, digue'ns-ho via comentari, tuit o a a través del correu Elmeu324@tv3.cat.

Actualitzat
Cada dia hi ha més usuaris del Twitter que utilitzen etiquetes en català. Per aquest motiu, des d'El meu 324 volem oferir un recull dels millors "hashtags" que corren per la xarxa en la nostra llengua.

Avui, després del temporal de llevant que ens ha afectat aquesta setmana, amb un ambient assolellat dominant pràcticament arreu, us volem desitjar un #Bondia. Us recomanem aquesta etiqueta perquè seguiu els comentaris dels que ens desitgen un bon dia a través del Twitter.

<script charset="utf-8" src="http://widgets.twimg.com/j/2/widget.js"></script> <script>
new TWTR.Widget({
version: 2,
type: 'search',
search: '#29m',
interval: 30000,
title: '#29M',
subject: 'Comentaris de la vaga general',
width: 250,
height: 300,
theme: {
shell: {
background: '#8ec1da',
color: '#ffffff'
},
tweets: {
background: '#ffffff',
color: '#444444',
links: '#1985b5'
}
},
features: {
scrollbar: false,
loop: true,
live: true,
behavior: 'default'
}
}).render().start();
</script>


Ajuda'ns a seguir el moviment del català a la xarxa!

Si vols col·laborar en la tasca de descobrir els "hashtags" en català, deixa'ns als comentaris alguna recomanació i la destacarem aquí. També ens pots enviar un correu a Elmeu324@tv3.cat o registrar-te i difondre tu mateix, en el format que més t'agradi (text, foto, vídeo o àudio), el que creguis que és el millor #hashtag en català.


Altres etiquetes que hem destacat són:

#CosesQuePodriemFerAmb213963Milions, #traduïmpobles, #stevejobs, #thankyousteve, #ripstevejobs, #iSad, #frasesapmenangles, #acampadabcn, #alguhohaviadedir, #puntcat, #incendis, #totssomguardiola, #mamapor, #cogombre, #municipals, #retallades, #aixino, #catalanades, #seguim, #orgull, #santpere, #10-J, #musicaencatala, #adeucamps,
#adeucuni, #stopdesnonaments, #investidurafabra, #lessantes, #esperança24h, #etern21, #santfelix, #fmvila, #castellers, #jonoacato, #etfelicitofill, #essantatecla

Anima'ti i participa-hi!

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut