Tamames i Abascal conversen a la bancada de Vox, aquest dimarts a Madrid

Les mentides de Vox a la moció de censura: l'extrema dreta ataca col·lectius vulnerables

Abascal i l'aspirant a president del govern en la moció de censura a Sánchez, Ramón Tamames, criminalitzen els immigrants i afirmen que a Catalunya "es vexa" el castellà

En la moció de censura contra Pedro Sánchez d'aquest dimarts, Vox ha mantingut el discurs d'extrema dreta xenòfob que el caracteritza, fent afirmacions tergiversades o, directament, falses.

Se n'han encarregat tant el president del partit, Santiago Abascal, com el candidat a substituir Sánchez al capdavant del govern espanyol, l'excomunista de 89 anys Ramón Tamames.


Estrangers delinqüents i canvi de sexe "exprés"

Abascal, que ha intervingut més de l'esperat, ha tornat a acusar els estrangers de cometre la majoria de delictes al país, sobretot violacions, cosa que les estadístiques rebaten.

També ha afirmat que per canviar de sexe només cal una visita al registre civil, quan en realitat és un procés que requereix almenys 4 mesos i diversos tràmits.


Tamames i el castellà a Catalunya

Tamames, per la seva banda, s'ha apuntat a atiar la catalanofòbia clàssica de l'espanyolisme més ranci afirmant que a Catalunya "es vexa" el castellà i es prohibeix fer-lo servir.

Podeu veure les intervencions d'Abascal i Tamames fent aquestes afirmacions en aquest reportatge:

 
ARXIVAT A:
VoxCongrés dels Diputats
Anar al contingut