La multitud de la Marxa per la Llibertat procedent d'Osona, passant per la C-17 a Parets en el segon dia de mobilització (Juan Medina/Reuters)
La multitud de la Marxa per la Llibertat procedent d'Osona, passant per la C-17 a Parets en el segon dia de mobilització (Juan Medina/Reuters)

Les Marxes per la Llibertat comencen a trobar-se abans d'enfilar cap a Barcelona

Milers de persones han confluït a Sant Quirze del Vallès i Martorell i aquest divendres culminaran la mobilització juntament amb la columna de Premià

RedaccióActualitzat

De cinc columnes, a tres. Les Marxes per la Llibertat que van sortir dimecres de Vic i Berga, d'una banda, i de Tàrrega i Tarragona, de l'altra, han confluït aquest dijous a la tarda, al final del segon dia de caminada

 

La gent que ha sortit de Manresa i els de la Garriga s'han trobat a Sant Quirze del Vallès, després de passar per ciutats com Terrassa o Sabadell, on se'ls han afegit una munió de persones.

Els participants a la ruta que venia del Bages han caminat aproximadament unes 14 hores cada dia, cobrint en total uns 80 quilòmetres. Sempre enmig d'un ambient festiu i reivindicatiu. 

 

 

 

Dos participants a la Marxa per la Llibertat, descansant en arribar a Parets del Vallès (Juan Medina/Reuters)


La previsió és que aquest divendres tornin a posar-se en marxa a les 8 del matí, per arribar al centre de Barcelona a la 1. 

 

La marxa de Tarragona, arribant a Martorell (ACN)


Les altres columnes que s'han trobat han sortit de Vilafranca del Penedès i d'Igualada, per trobar-se a Martorell. Allà s'ha habilitat un pavelló perquè la gent hi pugui dormir i tingui avituallament. 

La intenció dels manifestants és començar a caminar aquest divendres a les 7.15 del matí per arribar cap a les 15 hores a Barcelona, on els espera un dinar popular. 

L'altra columna que ha d'avançar cap a Barcelona en el dia de la vaga general és la que ve del Maresme. Va començar dimarts a Girona i la primera etapa va acabar a Malgrat de Mar, des d'on ha avançat fins a Premià

 

 

La Marxa del Maresme té previst sortir a les 8.30 i arribar a Jardinets de Gràcia a quarts de dues del migdia. 

 

 

ARXIVAT A:
Judici procésProcés catalàIndependènciaANCÒmnium CulturalGovern empresonat
Anar al contingut