Eleccions municipals

Les joventuts dels partits comparteixen la "indignació" i reclamen respondre-hi amb vots

Les acampades de joves contra els sistemes polític i econòmic ocupen bona part de l'activitat de campanya electoral. Els caps de les organitzacions juvenils de diferents partits polítics comparteixen el missatge de fons de la protesta, però demanen que no es deixi de votar diumenge. Alguns també responsabilitzen el rival de la crisi que motiva la protesta.

Actualitzat
Javi López, de les Joventuts Socialistes de Catalunya: "Si acabem ficant a tothom al mateix sac -tota la política és igual, tots els projectes són iguals…- ens fem un flac favor a tots perquè al final el que fem és tirar pedres sobre una de les poques eines democràtiques que tenim, que són les eines electorals i polítiques i de participació. Diem a aquests moviments que facin anàlisis crítiques i amb propostes, i que tots els partits siguin capaços d'escoltar."

Gerard Figueres, de la Joventut Nacionalista de Catalunya: "Que apostin per una opció política, la que vulguin. El que sí que també entenc és que qui ha portat el pes del govern de l'Estat i també el català fins fa poquet han estat partits polítics que ells mateixos s'autoanomenen d'esquerres i que no han donat resposta. El 41% d'atur juvenil, sabem de qui és herència".

Gerard Gómez, Joventuts d'Esquerra Republicana:
"Com a joves i com a ciutadans que no tenim empreses, que no tenim bancs, l'únic que tenim és la política. El vot d'un jove val el mateix que el del senyor Botín o que el del president de qualsevol gran corporació internacional."

Josá Antonio Coto, Noves Generacions: "No tots som iguals. Això ho ha provocat el senyor Zapatero i el partit socialista, i aquest 22 de maig els joves, el que han de fer, és anar a les urnes i mostrar la seva indignació apostant pel canvi."

Janet Sanz, Joves d'Esquerra Verda: "En prenem nota i crec que hem d'establir sinergies amb tots aquests moviments per poder veure quines són les nostres propostes que no arriben, quines són les que no són adequades."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut