Barcelona

Les germanes Puig Antich es plantegen tornar a demanar reobrir el cas a Espanya

Ho han dit en declaracions a TV3, coincidint amb els 40 anys de l'execució de Puig Antich.

RedaccióActualitzat

La família de Salvador Puig Antich es planteja ara tornar a demanar la reobertura del sumari a Espanya, aprofitant que el seu cas ha tingut bona acollida per part de la justícia argentina. Ho han dit en declaracions a TV3, coincidint amb els 40 anys de l'execució de Puig Antich. "Hi ha murs que hi són tota la vida i un dia es trenquen", ha dit Imma Puig Antich, una de les germanes de Salvador, executat al garrot vil ara fa 40 anys poc després de l'assassinat de Carrero Blanco.

La família està esperançada que ara, després dels nous testimonis apareguts, podran aconseguir que es revisi el sumari per declarar-lo nul. "Jo crec que sí, amb aquestes proves tan clares que hi ha ara. Que ja eren clares les altres, però van dir que no".

"Si vas donant cops i cops i cops, pot ser que un dia aquest mur s'esquerdi", ha dit Imma Puig, acompanyada de la seva germana Merçona, amb referència a la justícia espanyola i les seves reiterades negatives a reconsiderar la sentència del judici sumaríssim que va considerar l'activista del MIL culpable de la mort del subinspector de 23 anys Francisco Anguas Barragán durant una emboscada per detenir-lo.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut