Les fotos per als diaris reuneixen els cinc alcaldables de Barcelona abans de les eleccions

Jordi Hereu, Xavier Trias, Jordi Portabella, Imma Mayol i Alberto Fernández Díaz, candidats del PSC, CiU, ERC, ICV i PP a l'alcaldia de Barcelona, han complert amb l'últim acte públic abans de les eleccions, el ritual de fotografiar-se plegats en diversos indrets de la capital catalana. Seran les imatges de portada dels diaris de demà. L'última fotografia ha començat abans d'hora perquè tots tenien ganes de desconnectar. Dedicaran la jornada al descans, amb un ull posat al partit del Barça. Entre els candidats hi ha hagut cordialitat, i han destacat que ha estat una campanya intensa.

Actualitzat
"El Periódico" els ha citat al pont de Calatrava, al districte de Sant Martí. Eren les 10 del matí, i els candidats han aprofitat per esmorzar plegats.

Després han acudit a la cita d'"El País", a les Corts, on han reproduït la portada del conegut Abbey Road dels Beatles, tot travessant un pas de vianants. Una imatge que ha destapat les preferències d'alguns d'ells: Alberto Fernández-Ringo Star, Jordi Hereu-George Harrison i Jordi Portabella-Paul McCartney. El quartet, amb Xavier Trias inclòs, estava preparat, però faltava la cinquena component. La resta ja han decidit el seu paper: el de Yoko Ono. A l'hora del sentit de la marxa, han acceptat deixar de banda les dretes i les esquerres.

Al punt del migdia, tots cinc s'han fotografiat pels aires per a "La Vanguardia". Ha estat a la platja de la Nova Icària, saltant sobre cinc llits elàstics.

Entre els candidats hi ha hagut cordialitat, i han destacat que ha estat una campanya intensa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut