Les fortes nevades als Alps atrapen molts catalans en la tornada del pont

La zona registra embussos monumentals pel temporal de neu que ha afectat tota la serralada

RedaccióActualitzat

La confluència de les carreteres provinents de les estacions d'esquí de Val-Thorens, Courchevel i Méribel, als Alps francesos, ha registrat aquest dimecres embussos monumentals, amb temperatures sota zero.

Molts vehicles han quedat atrapats per la neu, entre els quals també catalans que han anat a esquiar als Alps i que ara viuen un final de pont que no imaginaven.

Tot plegat, per culpa d'unes nevades importants que s'han estès al llarg de tota la serralada.


Els conductors s'han passat hores aturats sense saber què estava passant, ni quina previsió hi ha per reobrir la carretera. Així ho explica un dels afectats, Jordi Rubio, a TV3:

"A les 8 sortíem de casa i són les 12, però és impossible. Tots els cotxes estan parats, diuen que hi ha hagut un accident, una allau. Des de llavors que no podem sortir"

Un altre testimoni, Mikel Ortega-Monasterio, explica que les cadenes s'han esgotat als supermercats.

"La policia francesa s'ha posat a tallar a la carretera. Ara deixen passar gent, però només amb cadenes, i als súpers s'han acabat."

I és que, en aquests moments, l'única opció per sortir de la zona és amb cadenes metàl·liques, perquè la policia no permet circular amb fundes de tela.

És per això que, fins i tot amb la carretera oberta, molts conductors s'estimen més girar cua i esperar que demà el col·lapse sigui més lleu.

Aquest és el vídeo del telenotícies en què es poden veure alguns testimonis catalans:

 

ARXIVAT A:
NevadesFrançaTrànsit
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut