L'equip de comentaristes de Televisió de Catalunya als Mundials de natació de Barcelona.
Natació

Les finals de l'última jornada i la clausura dels Mundials de natació es podrà seguir en directe per Esport3 i TV3

Televisió de Catalunya emet aquest diumenge la cerimònia de clausura del Campionat Mundial de Natació que es disputa a Barcelona. TV3 i Esport3 transmetran, en directe, les finals de natació de l'última jornada.

Actualitzat
Televisió de Catalunya emet aquest diumenge la cerimònia de clausura del Campionat Mundial de Natació que es disputa a Barcelona. TV3 i Esport3 transmetran, en directe, les finals de natació de l'última jornada.

Barcelona ha estat aquestes dues setmanes el centre mundial de l'esport, amb el Campionat Mundial de Natació, que aquest diumenge es clausura. TV3 va transmetre en directe el divendres 19 de juliol la cerimònia d'inauguració, TV3 i el canal Esport3 han dedicat moltes a l'emissió de les proves més importants, i aquest diumenge oferiran una programació especial que inclou  la transmissió, en directe i des del Palau Sant Jordi, de la final de diverses curses de natació i de la cerimònia. Aquesta programació especial de la jornada de clausura es podrà seguir també per la web www.esport3.cat i per les apps del canal Esport3.
 
La programació especial d'aquesta última jornada inclou una primera part de transmissió de la final de les següents disciplines de natació: relleus 4x100 metres, masculins i femenins; 400 metres estils femenins; 1.500 metres lliures masculins; 50 metres lliures femenins; 400 metres estils masculins; 50 metres braça femenins; i 50 metres esquena masculins. TV3 oferirà aquestes finals, de les 17.40 a les 20.30, i a partir de les 19.45 la transmissió es farà també pel canal Esport3.
 
La cerimònia de clausura del campionat començarà a les 20.30. TV3 i el canal Esport3 l'oferiran conjuntament fins a les 20.50, moment en què l'emissió serà únicament pel canal Esport3, que durant aquests dies s'ha convertit en el  "planeta aigua", l'eslògan oficial de la competició.
 
Les transmissions d'aquesta programació especial  de clausura del Campionat de natació aniran a càrrec de Jordi Robirosa i Brenton Cabello, en les proves, i de Jordi Robirosa i Mireia Vicente, en la cerimònia de clausura. Les entrevistes aniran a càrrec de Francesc Sòria. En les transmissions d'aquesta programació especial de l'última jornada intervindran també la resta de comentaristes i analistes que han seguit per a TV3 i el canal Esport3 aquests Mundials de natació, els segons que ha organitzat Barcelona: Anna Tarrés; David Meca; Santi Faro; Susanna Closa; Joan Ramon Vallvé; Jordi "Txiqui" Sans; i Xavi Lorente.
Anar al contingut