Barcelona

Les famílies monoparentals i nombroses gaudiran de descomptes de fins al 50% en el transport públic

Equiparar els descomptes de les famílies monoparentals als que tenen actualment les famílies nombroses. Aquest és l'objectiu del nou decret aprovat aquest dilluns pel govern català. Amb la nova llei s'aplicaran descomptes en les tarifes de transport públic per a les famílies monoparentals i es crearà un nou abonament específic tant per a famílies nombroses com a famílies monoparentals.

Actualitzat
L'aplicació del nou decret suposarà una reducció del preu dels abonaments de la T-mes, T-trimestre, T-jove i del bitllet senzill de fins a un 50% per a les famílies monoparentals. Una mesura que equipararà les ajudes en aquest camp que reben aquestes famílies amb les que fins ara rebien les nombroses.

D'altra banda, la nova llei també preveu implantar un nou títol de transport específic per a aquests dos models de família. El nou abonament, que entrarà en vigor a partir del 2011 quan s'aprovi l'actualització de les tarifes anuals, el podran fer servir tots els membres de la unitat familiar i tindrà 70 viatges per gastar en 90 dies.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut