Iak-42
El Iak-42 portava 62 soldats espanyols que tornaven de l'Afganistan.
Madrid

Les famílies de les víctimes del Iak-42 denuncien la "hipòcrita imatge" de Rajoy en el seu viatge a Kabul

El president de l'Associació de Familiars de Víctimes de l'Accident Iak 42, Miguel Ángel Sencianes López, ha mostrat indignació per la "hipòcrita" imatge que ha donat Rajoy i el ministre de Defensa, Pedro Morenés, davant el monument en honor als 62 militars morts.

RedaccióActualitzat
El president de l'Associació de Familiars de Víctimes de l'Accident Iak-42, Miguel Ángel Sencianes López, ha denunciat la "hipòcrita imatge" del president Mariano Rajoy i del ministre de Defensa, Pedro Morenés, davant el monument en honor als 62 militars morts en l'accident del Iakovlev 42 que hi ha a Kabul, on el president ha viatjat per visitar les tropes destacades a l'exterior.

"Pàtria? Ells no saben què és això"

En un comunicat, Sencianes ha recordat "amb horror, el tracte rebut pel govern del qual formava part Rajoy, llavors vicepresident, i no sortim de la sorpresa en veure el ministre de Defensa, que no ha volgut rebre les famílies". L'associació ha assenyalat la "indignació davant la imatge de l'home que va nomenar ambaixador Federico Trillo", va indultar els metges condemnats per "falsedat documental" i va nomenar ambaixador a Suècia Francisco Javier Jiménez-Ugarte, "el mateix que ens va mentir tantes vegades sobre la identificació dels nostres". "Pàtria? Ells no saben què és això", ha conclòs el president de l'associació.
Anar al contingut