Imatge de Vallter 2.000 (Foto: ACN)
Imatge de Vallter 2.000 (Foto: ACN)
Barcelona

Les estacions d'esquí es juguen un 12% de la facturació anual aquest pont

La majoria d'estacions d'esquí catalanes perdran entre entre un 10% i un 12% de la facturació anual si finalment no poden obrir per falta de neu durant aquest pont. A Vaquèira-Beret, per exemple, les condicions meteorològiques no han permès encara fer prou neu artificial per poder obrir les pistes.

RedaccióActualitzat
En canvi, Masella podria acabar obrint dijous o divendres. Núria i Vallter 2.000 ja estan funcionant.

L'única estació lleidatana oberta és Boí Taull, que ho ha fet aquest dimarts, tot i que només ha obert la zona de debutants, amb dues cintes transportadores, i ofereix un forfet especial al preu reduït de 5 euros. I és que si bé les pistes més elevades tenen gruixos de neu suficients, les intermèdies no, amb la qual cosa no es poden connectar els accessos, a cotes baixes, amb les pistes que estan en condicions.

Espot i Portainé han ajornat l'obertura per falta de neu, i esperaran fins que canviï el temps per fixar nova data.

A Andorra, Vallnord ha acollit aquest cap de setmana els primers esquiadors de la temporada amb una obertura parcial de les pistes. N'ha obert sis i dos remuntadors a la zona de la Coma del sector Arcalís, a partir de la cota dels 2.200 metres, així com dos restaurants.

Per la seva banda, Grandvalira ha obert aquest dimarts, data en què pensava rebre els primers esquiadors, les instal·lacions per a ús turístic amb forfets per a vianants.
Anar al contingut