Alumnes a l'entrada de l'Institut Joan Fuster de Barcelona
L'agressió mortal al professor ha provocat commoció a l'institut
Barcelona

Les escoles se sumaran demà al dol decretat a Catalunya per l'assassinat a l'IES Joan Fuster

Se suspenen els actes públics i els centres educatius convoquen cinc minuts de silenci a les dotze del migdia d'aquest dimarts

RedaccióActualitzat

El govern ha decretat per aquest dimarts una jornada de dol a Catalunya. Se suspenen tots els actes públics d'avui i demà després de la mort mort d'un professor de l'Institut d'Educació Secundària Joan Fuster de Barcelona a mans d'un alumne de tretze anys. Els centres educatius faran demà cinc minuts de silenci a partir de les dotze del migdia.

L'Ajuntament de Lleida també ha decretat un dia de dol per la mort del professor lleidatà. L'alcalde, Àngel Ros, ha visitat la família, els ha donat el condol en nom de la ciutat i ha posat a la seva disposició els serveis municipals i socials que puguin necessitar en aquests moments. En nom de la ciutat, Ros ha lamentat públicament els fets i ha traslladat la seva solidaritat al conjunt de la comunitat educativa. Les banderes de la ciutat onejaran a mig pal.

A diferents indrets del país ja hi ha hagut actes de condol, com és el cas dels centres d'ensenyament de Girona. Uns 200 professors i directors d'escoles i instituts, acompanyats de representants polítics, s'han concentrat davant la Delegació del Govern a Girona. Tots portaven llaços negres en senyal de dol i han fet uns minuts de silenci per rebutjar la mort del professor.

Anar al contingut