Manresa

Les entitats veïnals de Manresa presentaran una candidatura ciutadana a les eleccions municipals

La federació que agrupa les 22 entitats veïnals de Manresa té la intenció de presentar candidatura a les properes eleccions municipals. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, la comissió organitzadora afirma que s'ha arribat a aquesta decisió davant la decepció que viu la ciutat amb els seus representants municipals.

Actualitzat
Els veïns de Manresa podrien tenir a la propera legislatura municipal representació en el consell plenari de l'Ajuntament. Les 22 entitats veïnals de la capital del Bages han decidit crear una candidatura ciutadana que, segons els promotors de la iniciativa -i sense fer volar coloms- podria arribar a tenir de dos a tres regidors en el consistori manresà.

Segons ha explicat el portaveu de la comissió creada per tirar endavant la candidatura, Victor Feliu, s'ha arribat a aquest punt davant del desànim que l'actual govern genera entre la ciutadania: "Davant del desencís que hi ha actualment aquí a la ciutat amb l'Ajuntament, no només de les associacions de veïns sinó d'altres col·lectius, s'ha pensat fer alguna cosa al respecte".

Feliu ha declarat que va copsar la necessitat d'engegar aquesta candidatura després de parlar amb els diferents col·lectius: "En aquesta primera trobada prèvia que vaig tenir amb tothom era conscient que la proposta d'haver de lligar moltes entitats era complexa, però, al mateix temps, tothom coincidia que d'aquesta manera no es pot continuar, és a dir, hi ha un menyspreu envers els ciutadans en general i les associacions".
Anar al contingut