Pla obert dels actors que han escenficat una 'performance' per denunciar la mort de la línia de la costa del Camp de Tarragona en la prote…
Pla obert dels actors que han escenficat una 'performance' per denunciar la mort de la línia de la costa del Camp de Tarragona en la protesta feta davant de l'estació de Tarragona. Imatge del 14 de desembre del 2019 (Horitzontal).

Les entitats en defensa del transport públic exigeixen aturar el desmantellament de la línia de la costa Salou-Cambrils

ACN Tarragona.-La Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat (pdf.camp) i l'Associació per la Promoció del Transport Públic (PTP) han reclamat que s'aturi el projecte de desmantellament de la via de la costa de Salou-Cambrils previst amb la posada en marxa del corredor del mediterrani i pas previ del projecte del TramCamp. Les entitats en defensa del transport públic, conjuntament amb els sindicats d'UGT, CCOO i CGT, han denunciat en una protesta la pèrdua de transport públic i la desaparició de les estacions urbanes dels municipis de Salou i Cambrils, així com també que l'estació de Tarragona sigui l'única del corredor que no no tingui intermodelitat amb el tren convencional. A la protesta, que s'ha celebrat aquest dissabte al migdia a l'estació de trens de Tarragona, els convocants han fet una 'perfomance' que ha simbolitzat la mort de la línia de la costa del Camp de Tarragona.

Anar al contingut