Futbol

Les ensopegades d'Atlètic i Reial Madrid tornen a posar la Lliga a l'abast del Barça

L'empat a última hora del Getafe al Camp Nou (2-2) semblava haver allunyat definitivament el Barça de la Lliga. Les declaracions posteriors de jugadors i del tècnic blaugranes eren clares en aquest sentit. Però vet aquí que l'endemà, l'Atlètic de Madrid va perdre i el Reial Madrid va empatar "in extremis", i la Lliga, a falta de dues jornades, està més viva que mai.

Actualitzat

L'empat a última hora del Getafe al Camp Nou (2-2) semblava haver allunyat definitivament el Barça de la Lliga. Les declaracions posteriors de jugadors i del tècnic blaugranes eren clares en aquest sentit. Però vet aquí que l'endemà, l'Atlètic de Madrid va perdre i el Reial Madrid va empatar "in extremis". La Lliga, a falta de dues jornades, està més viva que mai.

 

Analitzem el calendari dels equips i les claus d'un final de Lliga vibrant:

 

1.- Atlètic de Madrid (88 punts)

Tot i la desfeta al camp del Llevant, l'Atlètic és l'únic equip que depèn d'ell mateix per guanyar el títol. Sumant 4 punts dels 6 que li queden és campió, facin el que facin els altres. Rep la setmana que ve el Màlaga i visita en la última jornada el Barça.

 

2.- Barça (85 punts)

Si Lafita no hagués marcat en el descompte del Barça-Getafe (2-2) o si Cristiano Ronaldo no ho hagués fet en el temps afegit del Reial Madrid-València (2-2), el Barça dependria d'ell per ser campió de Lliga. Ara, ha de guanyar els dos partits que li queden i a més esperar una relliscada (pot ser un empat) del Reial Madrid. La setmana que ve, l'equip blaugrana visita un Elx que es juga la permanència i, en una última jornada que pot ser d'infart, rebrà un Atlètic de Madrid que en podria tenir prou amb un empat per ser campió de Lliga.

 

3.- Reial Madrid (83 punts, un partit menys)

El que semblava una jornada molt propícia per als interessos blancs va estar a punt d'enterrar-los a la Lliga. Té un partit més per jugar, aquest dimecres a casa d'un Valladolid molt necessitat. I el cap de setmana visita el Celta de Luis Enrique, ja salvat. A l'última jornada rep un Espanyol que té pràcticament garantida la permanència.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut