Barça

Les eleccions a la presidència del Barça seran el dissabte 18 de juliol

La campanya electoral serà del 9 al 16 de juliol i els aspirants necessitaran un total de 2.534 signatures per ser proclamats candidats

David CarballoActualitzat

Les eleccions a la presidència del FC Barcelona seran el dissabte 18 de juliol, segons ha anunciat el president de la comissió gestora Ramon Adell. "La recomanació és fer les eleccions un dia de partit, però considerem que s'han de fer al més aviat possible per no allargar aquest període d'interinitat de govern al club", ha explicat Adell en roda de premsa.

Aquesta comissió, que dirigirà el club fins que entri la nova Junta Directiva sorgida de les urnes, s'ha reunit aquest dimecres a la tarda per fixar la data. La votació es farà al Camp Nou, des de les nou del matí fins a les nou del vespre. La comissió considera que un dissabte és un bon dia, ja que molts comerços estan oberts i l'endemà és festiu.

Els precandidats a la presidència podran recollir signatures des del divendres 19 de juny fins al dissabte 4 de juliol i la campanya electoral serà del 9 al 16 de juliol. El dia 17 serà la jornada de reflexió i el 18 es celebrarà la jornada electoral. Els aspirants a la presidència del Barça necessitaran un total de 2.534 signatures per ser proclamats candidats.

Adell també ha informat que ha donat instruccions a la direcció general del club perquè faciliti al màxim el desplaçament de socis que no siguin de Barcelona, fins i tot habilitant autocars.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut