Vilobí d'Onyar

Les educadores de la llar d'infants de Vilobí d'Onyar fan la neteja de les aules per evitar retallar-se el sou o acomiadaments

Les professionals de la llar d'infants de Vilobí d'Onyar accepten fer la neteja de les aules per evitar retallar-se el sou o acomiadaments

RedaccióActualitzat

El nombre de nens i nenes matriculats a la llar d'infants de Vilobí d'Onyar, a la comarca de la Selva, ha quedat molt per sota del que estava previst i els seixanta nens i nenes que tenen no fan jornada completa. Això ha fet que sobressin educadores a la tarda i que se'ls hagués de reduir la jornada laboral per retallar costos. En comptes d'això, però, han trobat una fórmula alternativa.

Les educadores han acceptat fer la neteja de les aules per evitar retallades de sou o acomiadaments. La davallada que ha experimentat aquesta llar d'infants, encara que no s'hagin apujat les taxes, ha fet prendre aquesta mesura per assegurar la continuïtat de totes les educadores, a l'espera que el curs vinent s'hi matriculin més criatures o que almenys la majoria faci matí i tarda.

Fa tres anys, la llar de Vilobí, municipi de 3.000 habitants, va arribar a tenir 92 alumnes, tot i que només té 74 places.

Anar al contingut