Terrassa

Les dones islàmiques de Terrassa donen suport al seu imam

La comunitat de dones musulmanes de Terrassa exculpa l'imam que està sent investigat per la fiscalia per, presumptament, incitar a la violència contra les dones en els sermons a la mesquita de la ciutat. Així ho han fet saber a través d'un comunicat que han llegit aquest dimecres al migdia a les portes de la mesquita. Una portaveu de la comunitat ha manifestat que mai "s'ha advertit cap comentari negatiu contra la dona i els seus drets, ni en el seu vessant civil ni islàmic".

RedaccióActualitzat
D'altra banda, l'Ajuntament de Terrassa ha rebut amb sorpresa la investigació iniciada pels Mossos d'Esquadra. "Aquest imam tenia fama de ser una persona molt moderada, molt correcta i molt comprensiva amb totes aquestes qüestions i per això ens va sorprendre", ha declarat l'alcalde egarenc, Pere Navarro.

La regidora de Polítiques de Gènere, Lluïsa Melgares, afirma que s'haurà d'esperar el resultat de la investigació: "Nosaltres teníem bona relació amb aquesta mesquita però, esclar, ara hem de saber la veritat i actuarem segons els resultats".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut