Cues en l'operació sortida de Setmana Santa
En la primera Setmana Santa sense confinament municipal ni comarcal s'han registrat cues

Les cues més llargues de tota la pandèmia, en l'operació sortida de Setmana Santa

El relaxament de les restriccions i els quatre dies festius fan que es registri el dia de més mobilitat en el trànsit des que va començar la pandèmia

RedaccióActualitzat

Primer gran festiu des que es va aixecar la restricció de no sortir de la comarca. El relaxament de les restriccions i l'arribada de la Setmana Santa ha multiplicat la mobilitat pel país i per primer cop en un any s'han vist grans cues a la carretera.

En aquesta segona fase de l'operació sortida, l'AP-7 és la via que ha registrat més retencions aquest divendres al matí. S'han acumulat cues de fins a 17 quilòmetres a la Roca del Vallès en sentit nord i fins a 7 quilòmetres a Castellví de Rosanes en sentit sud.

Una altra de les vies més afectades és la C-17, amb congestió durant 14 quilòmetres a l'alçada de Tagamanent en direcció Vic. A la C-32 també s'han registrat retencions de fins a 13 quilòmetres a Castelldefels en sentit sud. També hi ha 13 quilòmetres més de circulació intensa a la C-35 a Llagostera en direcció a Santa Cristina d'Aro.

Les retencions es poden seguir en directe al mapa continu del trànsit i seguint el compte de l'Equip Viari:

 

Menys que fa dos anys

Les carreteres catalanes de sortida de l'Àrea Metropolitana de Barcelona han viscut aquest matí el major índex de circulació d'aquesta setmana i l'operació sortida d'aquests dies de festa. Tot i això, les xifres cauen respecte a fa dos anys, sense pandèmia. La Direcció General de Trànsit ha comptabilitzat la sortida de més 340.000 vehicles de l'Àrea Metropolitana de Barcelona fins a les dues del migdia d'aquest divendres. Aquesta dada representa un 6,5% menys respecte a la Setmana Santa del 2019.

ARXIVAT A:
TrànsitConfinament
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut