Les cares de l'astronauta Buzz Aldrin durant el discurs de Trump sobre l'espai
Les cares de l'astronauta Buzz Aldrin durant el discurs de Trump sobre l'espai
Washington

Les carotes de l'astronauta Buzz Aldrin quan Trump parla de l'espai

Les mostres de perplexitat i sorpresa de l'exastronauta de la NASA han generat bromes i mems a les xarxes socials

Actualitzat

Va ser el segon home a trepitjar la Lluna i s'ha convertit en el primer astronauta a riure's de Trump. Buzz Aldrin, membre de la llegendària missió Apolo 11, va deixar-se portar per l'espontaneïtat i no va reprimir les expressions d'escepticisme, sorpresa i perplexitat mentre escoltava el president dels Estats Units parlar sobre l'espai.

Les carotes de Buzz Aldrin van començar tan bon punt Trump va anunciar el restabliment del Consell Nacional de l'Espai, 24 anys després de la seva suspensió. La mesura, segons el president nord-americà, servirà per millorar la seguretat dels Estats Units i l'economia del país. Unes paraules que no van convèncer gens l'enginyer i exastronauta de la NASA.

El gest de sorpresa d'Aldrin va ser evident quan Trump va afirmar: "En algun moment en el futur, mirarem enrere i direm: 'Com ho fèiem sense espai?'" (confonent l'espai amb espai). La incredulitat i exasperació d'Aldrin s'ha començat a viralitzar a la xarxa i ha generat tota mena de bromes i mems.

Però la seva reacció no va quedar aquí. Aldrin va tornar a deixar en evidència Trump quan el president nord-americà li va preguntar: "Hi ha molt espai allà a fora, oi?". L'exastronauta va mirar de fer una broma i fent referència a la pel·lícula "Toy Story" va dir, com el seu protagonista, Buzz Lightyear: "Fins a l'infinit i més enllà".

 

Però tot i els somriures dels assistents, Trump no va entendre la broma i va respondre de forma inintel·ligible: "Bé, no ho sabem. Però podria ser. Ha de ser alguna cosa, però podria ser infinit, no?"

 

 

Anar al contingut