Barcelona

Les cambres de comerç exigeixen que el nou finançament arribi en el termini previst

Les cambres de comerç catalanes han exigit al govern català i espanyol que compleixin els terminis per tancar un acord sobre el nou model de finançament. A més, han demanat que el pacte s'acompanyi de 3.800 milions d'euros per Catalunya. "Ha arribat el moment d'exigir a l'Estat el compliment de l'Estatut. No accepten més dilacions ni ambigüitats", ha dit el president del Consell de Cambres i de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls.

Actualitzat
"Volem un acord satisfactori per a Catalunya. És absolutament necessari en la situació de crisi actual", ha afirmat Valls. Aquestes són algunes de les peticions que el Consell de Cambres ha expressat en un manifest. També ha instat el govern central a completar la injecció de diners a les entitats bancàries i que bancs i caixes tornin a donar crèdits.

Igualment exigeixen que es facin les infraestructures previstes a Catalunya i es concretin els projectes nous. També que s'avanci en la simplificació dels tràmits administratius de les empreses i es doni un impuls a la innovació.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut