S'esgoten les cadenes en llocs on habitualment no neva

Es difícil trobar les mides més habituals tant de cadenes metàl·liques com de les tèxtils perquè no hi ha estocs
S'esgoten les cadenes en llocs on habitualment no neva

S'esgoten les cadenes en llocs on habitualment no neva

Es difícil trobar les mides més habituals tant de cadenes metàl·liques com de les tèxtils perquè no hi ha estocs
Actualitzat
TEMA:
Mobilitat
Prestatgeries han quedat buides de cadenes per als cotxes

Prestatgeries sense cadenes per a cotxe

L'arribada de neu a cotes baixes i la previsió que continuï nevant han incrementat la venda de cadenes en zones poc habituals. 
En les últimes setmanes els establiments dedicats a la venda d'articles de motor, tallers i gasolineres han vist com aquest producte desapareixia dels seus prestatges fins a esgotar les existències.

Els comerciants han hagut de fer comandes extraordinàries malgrat que asseguren que de la mida estàndard és molt difícil trobar-ne.

 

Ja siguin les tradicionals metàl·liques o les tèxtils, trobar unes cadenes per al cotxe s'ha convertit en una odissea per a molts conductors.

A les Franqueses del Vallès, Elisabet Pavón, l'encarregada de la cadena Aurgi de subministraments per l'automòbil, explicava que en dos dies ho han venut casi tot, sobretot les de cotxes suv i 4 per 4.

"Ara mateix estem sense estoc, el proveïdor ha trencat també l'estoc, i està sent molt difícil trobar algunes mides concretes de cadenes, les més comunes."

Pavón també ha explicat que les cadenes que primer s'han venut són les tèxtils, ja que són més fàcils de col·locar, tot i que "les metàl·liques també s'estan esgotant per moments".

"La gent és una mica reàcia a comprar les de tela perquè estan acostumats a les de ferro, per aquest dies s'estan venent més les tela perquè son més fàcils de posar." 

Malgrat haver previst un estoc més gran des de l'última nevada, la previsió ha estat insuficient.

 

Establiments de la capital de l'Anoia, també estan vivint la mateixa situació com explica Marcel·lí Vendrell un treballador de Establiments Coll d'Igualada que ha dit que la situació és "excepcional" perquè en poques setmanes de diferència hi ha hagut diverses nevades en zones poc habituals.

Un altre dels tallers d'Igualada on aquest dimarts el ritme de clients que entra a l'establiment per demanar cadenes és molt alt és una de les pneumàtics Rodi. Un dels treballadors, l'Òscar Grau, ha explicat que "molts veïns d'Igualada treballen a fora de la ciutat i això fa que aquests dies vingui molta gent a buscar cadenes com a mesura de prevenció".

 

De fet, Grau ha dit que han hagut de demanar unitats a altres establiments de la mateixa cadena perquè "cada dia les estem esgotant, sobretot les de mida estàndard".


          

ARXIVAT A:
Mobilitat