Islamabad

Les autoritats pakistaneses estan en alerta per la previsió d'una crescuda excepcional del riu Indus

Efectius del l'exèrcit pakistanès segueixen treballant per rescatar les persones afectades per les inundacions, alhora que el Servei Metereològic del país alerta de la previsió de la pujada del riu Indus fins al cabdal màxim al sud-est del país.

Actualitzat
El servei meteorològic pakistanès ha anunciat que el riu Indus arribarà al cabdal màxim a Kotri, al sud-est del país. Mentrestant, l'exèrcit del Pakistan treballa contra rellotge per rescatar les persones afectades per les inundacions. Fins ara se n'han trobat amb vida més de 350.000.

Al Pakistan les pluges ja fa quinze dies que afecten diverses regions i han destruït tota mena d'infraestructures. Això dificulta l'arribada d'ajuda a aquestes zones. Les autoritats del país xifren en 1.300 el nombre de morts.

Mentrestant es continuen traslladant els civils a zones més segures, però encara hi ha milers de persones atrapades. Els soldats pakistanesos es dediquen ara a tasques d'ajuda i rescat, aquests efectius més endavant podrien ser clau per reconstruir les infraestructures malmeses.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut