Barcelona

Les Associacions de Veïns de Catalunya emprendran accions legals contra Renfe per les constants avaries i retards

La Confederació d'Associacions de Veïns de Catalunya emprendrà accions legals contra Renfe per exigir una compensació per als usuaris afectats per les múltiples avaries i retards que han registrat els trens de rodalies els últims dies. L'entitat ha informat en un comunicat que ha començat a estudiar la presentació d'una demanda contra la companyia ferroviària, amb la finalitat d'indemnitzar els usuaris per les pèrdues i molèsties ocasionades. I és que, per quart dia consecutiu, una avaria en el sistema de senyalització d'accés a l'estació de Renfe de Barcelona-Sants ha provocat retards de més de vint minuts en els trens de rodalies i de mitjana distància.

Actualitzat
Aquesta situació, segons la Confederació d'Associacions de Veïns de Catalunya, és "una falta de respecte per als usuaris i ciutadans de Catalunya en general", ja que els suposa una gran quantitat d'hores de feina perdudes, malestar i estrès, així com pèrdues econòmiques per haver de substituir el transport públic pel privat.

Per evitar que es repeteixin aquestes incidències, la plataforma veïnal ha exigit una vegada més l'aplicació immediata de l'Estatut d'Autonomia, per aconseguir el traspàs de la gestió de Renfe a les administracions catalanes.
Anar al contingut