Les anècdotes i els millors moments dels Goya 2019

L'emotiu discurs de Jesús Vidal i l'actuació de Rosalía han estat dos dels moments més emotius de la nit

RedaccióActualitzat

Sílvia Abril i Andreu Buenafuente han estat els mestres de cerimònia de la 33a edició dels Premis Goya, que es van entregar aquest dissabte a Sevilla.

Durant el monòleg inicial han fet bromes amb els presents, amb mencions, també, als polítics. També han fet bromes sobre el fet de ser matrimoni i presentar junts.

 

Destaquen, també, el gag de Berto Romero i David Broncano, els presentadors en roba interior per entregar el premi al millor vestuari, el monòleg de Buenafuente sobre el cinema fent de Groucho Marx o el reconeixement als premis de curtmetratge amb Tuna i batucada.

 

Discursos

Un dels moments que més ha emocionat ha estat el discurs de Jesús Vidal després de guanyar el premi a millor actor revelació per la seva interpretació a "Campeones". Ha demanat al cinema "inclusió, diversitat i visibilitat per als discapacitats".

 

També ha emocionat la guanyadora del premi a millor actriu revelació, Eva Llorach, que ha fet com Frances McDormand als Oscars i ha dedicat el premi a les dones del cinema.

 

Actuacions

La que segurament ja és l'artista catalana més internacional, Rosalía, va brillar interpretant una versió personalíssima d'un tema d'Els Chunguitos, acompanyada del Cor Jove de l'Orfeó Català

 

Amaia, Judith Nedderman i Rozalen van interpretar les nominades a millor cançó amb Manu Guix al piano. Una actuació que va començar amb mal peu per un problema de so i que Amaia va sortir a demanar que el solucionessin.

 

La cantant ha estat protagonista a les xarxes per aquest fet i Manu Guix ha explicat el que va passar.

 

També ha destacat la presència de l'exministre de cultura Maxim Huerta que ha presentat amb humor el premi amb millor curtmetratge: "No es preocupin, ja saben que jo sóc...breu"

 

Emotiu va ser també l'homentatge que va fer Raúl Perez a Fernando Fernan Gómez com a mestre a "La lengua de las mariposas" i reflexionant sobre el cinema i les pantalles.

 

Amb motiu dels 30 anys de "Mujeres al borde de un ataque de nervios" Pedro Almódovar acompanyat de Rossi de Palma, Loles León i Julieta Serrano han entregar el premi a Millor pel·lícula a "Campeones":

 

ARXIVAT A:
CinemaPremis Goya
Anar al contingut