Girona

L'Equus Catalonia comença a galopar al Palau Firal de Girona amb 750 cavalls

El que es considera un dels salons eqüestres més importants d'Espanya ha obert les portes aquest dijous al Palau Firal de Girona. Més de 750 cavalls vinguts d'arreu de l'Estat, França i Suïssa s'exhibiran al saló, que s'allargarà fins aquest dissabte i que organitzen conjuntament la Unió de Criadors de Cavalls de Raça de Catalunya i Fira de Girona. Cada dia, a les deu del vespre, hi ha un espectacle eqüestre que obre la Reial Escola Andalusa d'Art Eqüestre sota el títol "Com ballen els cavalls andalusos".

Actualitzat
La 18a edició d'Equus Catalonia comptarà amb la participació de 207 expositors, dels quals 112 són ramaders i 95 comercials. També s'espera la presència de més de 750 cavalls arribats de Catalunya, Espanya i altres països europeus com França i Suïssa.

El saló es fa els dies 5, 6 i 7 d'octubre al Palau Firal de Girona i cada nit, a les 10, es podran veure diversos espectacles eqüestres com ara exhibicions de "rodeo", concurs de doma, carrousels i el ballet eqüestre que reprodueix la doma clàssica i vaquera de l'Escola Andalusa. Les activitats tenen lloc a la carpa instal·lada al recinte firal.
Anar al contingut