Ciclisme

"L'Équipe" anuncia que s'ha detectat un nou cas de dopatge al Tour de França

El dia en què el Tour de França viu l'etapa reina, l'entorn encara està enrarit pel sorprenent positiu per dopatge d'Alexandre Vinokurov. Doncs avui, la publicació digital del diari "L'Équipe" anuncia que s'ha detectat un nou cas positiu, en l'etapa entre Marsella i Montpeller, en què un corredor ha donat positiu per testosterona. El mitjà no indica el nom del ciclista i assegura que serà desvetllat aviat per la Unió Ciclista Internacional (UCI).

Actualitzat

Mentrestant, Alexandre Vinokurov ha negat haver-se dopat i ha dit ser víctima d'una "nova provocació". "No puc creure que hagi donat positiu. Tot això és fals. Crec que sóc víctima d'una nova provocació. Això és així des de fa mesos i ara arriben a derrocar-me", ha explicat el ciclista al diari "L'Équipe".

Vinokurov creu que el rendiment del seu equip, l'Astana, "ha provocat gelosia a molta gent" que ara l'hi vol "fer pagar". Vinokurov, igual que la resta de l'equip Astana, es va retirar de la competició a petició dels organitzadors. "Mai m'he dopat, no és la forma en la qual considero el meu ofici. Pot ser que sigui un error a causa de la meva caiguda. He parlat amb els metges de l'equip i han expressat una hipòtesi segons la qual podria haver hagut un coàgul de sang que va poder convertir en positiu l'anàlisi. Vull saber si la meva caiguda no ha desequilibrat el meu organisme", ha dit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut