Natació

L'equip espanyol de sincronitzada també comanda per equips després de la frenètica rutina tècnica

Amb una rutina tècnica de vastos desplaçaments i ritme frenètic, l'equip espanyol de natació sincronitzada s'ha posat avui al capdavant, igual que ahir va fer el duo, en el torneig classificatori que es disputa en la que serà piscina olímpica en els Jocs de Pequín. Les vuit integrants de la selecció espanyola, actual campiona europea, han aconseguit superar amb 97,500 punts la japonesa, que ha aconseguit 96,334, i han trencat així la tradicional superioritat nipona en l'exercici tècnic, fet que dóna noves ales a Espanya per a la cita de l'agost.

Actualitzat

En duos, després de la rutina tècnica d'ahir, comanden la classificació Gemma Mengual (que està competint amb l'espatlla anestesiada a causa d'un petit cop) i Andrea Fuentes, que avui també s'han capbussat a l'aigua al costat de Cabello, Raquel Corral, Thais Enríquez, Gisela Morón, Irina Rodríguez i Cristina Violan.

I és que la rutina tècnica, que els va valer l'or en els Europeus d'Eindhoven el març passat, ha aconseguit al compàs del mític tema disc "Boogie Wonderland", del grup Earth, Wind and Fire, encomanar els cap a 6.500 espectadors que han assistit avui al Cub d'Aigua. Canvis de posició constant, moviments ràpids per tota la piscina, agrupacions compactes i transicions originals caracteritzen aquesta rutina tècnica que encara corregirà alguns detalls d'aquí als Jocs.

Darrere d'Espanya i el Japó, avui s'han situat els equips del Canadà (94,833 punts), Itàlia (94,334), Ucraïna (92,333) i Grècia (91,000). Els sis tornaran a saltar a la piscina el dia 19 per a l'exercici lliure.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut