Natació

L'equip espanyol de natació sincronitzada marxa cap a Roma, on es disputa el mundial de natació

Millorar les quatre plates i els dos bronzes del 2007. Aquesta és l'ambició de l'equip espanyol de natació sincronitzada a les vigílies de la gran cita de l'any, el Mundial de Roma. Les nedadores han sortit avui cap a Itàlia acompanyades d'Anna Tarrés. Les dues plates als Jocs Olímpics de Pequín van tancar una època, i el combinat estrenarà un programa innovador. Cinc de les set coreografies seran noves. L'objectiu és pujar set vegades al podi i, per acabar-ho d'adobar, aconseguir un or al mundial.

Actualitzat
Que tremolin les russes. L'equip de natació sincronitzada que lidera la col·leccionista de medalles Gemma Mengual presenta, en el Mundial de Roma, cinc coreografies noves amb l'objectiu de penjar-se set metalls, i l'ambició que la campiona europea ho sigui definitivament del món en la disciplina de solo. 

Un equip que combina experiència, maduresa, autodisciplina i innovació. Una potència mundial de la sincronitzada que presentarà unes rutines preparades amb més hores que un rellotge. Amb música de Led Zeppelin, el "combo" aspira a un dels set ors en joc.
Anar al contingut