Motor

L'equip de Marc Coma sospita que Cyril Despres podria haver rebut informació privilegiada

Marc Coma està ingressat en un centre hospitalari de Dakar i en les pròximes hores podria rebre l'alta mèdica. Les lesions que el pilot d'Avià es va fer en l'accident no han estat tan importants com es preveia inicialment. El que sí que ha fet mal a l'equip de Coma són les sospites que l'organització va afavorir els interessos de l'actual líder, el francès Cyril Despres. No seria la primera vegada que acusen els organitzadors d'ajudar els pilots de França. Hi ha qui, d'una manera encoberta, assegura que l'organització ha afavorit els interessos del que es proclamarà campió del Dakar en la categoria de motos.

Actualitzat

Marc Coma s'ha quedat sense revalidar la victòria, però aquesta decepció i el dolor de la caiguda han passat a segon terme per al valent pilot d'Avià. Ahir Marc Coma estava més afectat per la gent del seu equip i pels seus seguidors que no pas per ell mateix. El pilot català va parlar des de la llitera on s'esperava abans de marxar cap a l'hospital i no va poder reprimir les llàgrimes.

L'equip de Coma va detectar un error en el llibre de ruta de l'etapa d'ahir i ho va comunicar a l'organització. En aquell punt, el quilòmetre 35 de l'especial, Coma i també Isidre Esteve es van perdre. En canvi Cyril Despres, que porta la mateixa marca de moto, el gran rival del català, va seguir la ruta correcta. Al campament del Dakar se sentien comentaris sobre el curiós encert del pilot francès i és que va passar sense problemes pel polèmic quilòmetre 35, mentre que molts altres es van perdre. Esteve va caure, però va reparar la moto amb les peces de la moto de Coma, que va ser traslladada en helicòpter fins on era el corredor d'Oliana.

Tot i les sospites, obertament ningú s'atreveix a confirmar que Cyril Despres hagi rebut informació privilegiada. És clar que resulta difícil d'explicar que un error en el llibre de ruta afectés de ple Marc Coma, mentre el pilot francès passava pel recorregut de l'etapa sense cap complicació.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut