Manresa

L'equip de govern de Manresa demana a la Generalitat que estudiï una nova alternativa per unir els eixos Diagonal i Transversal

Cap de les tres propostes que ha dibuixat la Generalitat sobre el futur tram de la C-37 entre Sant Salvador de Guardiola i Manresa, que unirà els eixos Diagonal i Transversal, satisfà totalment l'equip de govern de Manresa (PSC, ERC i ICV-EUA). Per aquest motiu, el tripartit manresà demana a la Generalitat que estudiï una nova alternativa que tingui en compte sobretot la preservació paisatgística de la zona i que passi prop de la ciutat.

Actualitzat
El consistori de la capital del Bages s'ha pronunciat avui per primer cop sobre l'obra, després de l'ampli moviment de rebuig ciutadà sorgit en contra dels traçats previstos pel Govern. Un mes després de l'estudi publicat per la Generalitat, l'Ajuntament de Manresa ha demanat al govern de Catalunya que estudïi una nova alternativa per a l'enllaç entre l'eix diagonal i l'eix transversal perquè cap de les tres propostes els satisfà.

Segons l'alcalde de la població, Josep Camprubí cal una alternativa que preservi el medi agrícola, la plana de Salelles i Sant Salvador i que apropi l'enllaça a Manresa. Per tant, ha dit, "una cinquena alternativa és possible". Es refereix a què el nou disseny conjugui punts bons d'alguns traçats, aportacions dels veïns i aspectes no previstos a cap dels anteriors.



ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut