Calella de Palafrugell

Leonard Cohen tanca el festival de Cap Roig amb un repàs de la seva carrera

Leonard Cohen ha ofert aquest dissabte un concert antològic de tota la seva trajectòria als Jardins de Cap Roig. El cantautor canadenc ha presentat al festival gironí el seu darrer disc, "Live in London", en què repassa les millors cançons de quatre dècades de carrera. El concert de Cohen ha posat el punt i final a l'edició d'enguany del festival de Cap Roig, que ha registrat una ocupació del 94,22% i ha aconseguit 41.457 espectadors en el conjunt dels 22 espectacles programats.

Actualitzat
Quaranta anys de carrera resumits en tres hores de concert. Després de quinze anys sense trepitjar els escenaris, Leonard Cohen ha tornat a la carretera per motius econòmics, després que el seu representant el va estafar. A punt de fer 75 anys, Cohen va començar el concert amb "Dance me to the end of love", enmig d'una atmosfera íntima. Durant les hores següents, la veu greu i gutural del cantautor va captivar el públic de Cap Roig amb un repertori en què no van faltar-hi clàssics com "Suzanne" o "Halleluya".

Més del 90% d'ocupació

La de Cohen ha estat la darrera actuació del festival de Cap Roig d'enguany. En total, 41.457 persones han assistit als concerts que s'hi han celebrat, amb una ocupació del 94,22%. De mitjana, unes 1.900 persones han vist cada un dels 22 espectacles programats.
Anar al contingut