#presidentMasTV3 ha estat "trending topic" mundial i a Espanya.
#presidentMasTV3 ha estat "trending topic" mundial i a Espanya.
Barcelona

L'entrevista al president Mas s'enfila al capdamunt dels rànquings a les xarxes socials

L'etiqueta amb què s'ha comentat l'entrevista a Artur Mas ha estat "trending topic" mundial número 1 i ha encapçalat el rànquing també a Espanya

Redacció Actualitzat

El 27 de setembre ha passat a la història de Catalunya. Un dia cap-i-cua, que ha començat solemne amb la convocatòria de la consulta i ha acabat intensa amb l'entrevista al president de la Generalitat, Artur Mas.

Les xarxes socials han estat pendents dels moviments polítics a Catalunya. Al matí, #ConsultaTV3 i #estemconvocats9N han estat "trending topic" mundial a Twitter. A la nit, #presidentMasTV3 ha agafat el relleu.

El "hashtag" del programa especial #ConsultaTV3 sobre la signatura de la convocatòria de la consulta també ha estat "trending topic" arreu del món i a Espanya amb 11.300 tuits, segons Topsy.

L'etiqueta amb què s'ha comentat l'entrevista a Artur Mas ha estat "trending topic" mundial número 1 i ha encapçalat el rànquing també a Espanya. El "hashtag" s'ha enfilat al capdamunt del podi pocs minuts després de l'inici de l'entrevista i s'hi ha mantingut ininterrompudament durant tota l'emissió. En concret, ha estat número 1 al món durant 20 minuts i a Espanya fins més enllà de la mitjanit.

L'etiqueta #Terribas també ha estat "trending topic" a Espanya.

Segons DatKnosys, en acabar l'entrevista s'havien fet 13.600 tuits amb l'etiqueta #presidentMasTV3. Un total de 4.800 usuaris han fet servir l'etiqueta.

El minut d'or, l'entrada d'ERC al govern

El punt àlgid de la conversa ha estat a les 23.14. En aquell moment s'ha arribat als 248 tuits per minut, just quan el president Mas parlava sobre el futur del govern de Catalunya i no descartava l'entrada d'Esquerra. Deia, això sí, que no volia "donar més pistes als adversaris".

També s'ha generat molta conversa a les 22.38 i a les 22.51, amb 247 tuits per minuts. En el primer moment, Mas parlava de les tres respostes a la consulta i deixava clar que el govern de l'Estat "no ha ofert res". El segon moment correspon a les absències d'Iniciativa i Duran i Lleida en la firma del decret.

Anar al contingut