Barcelona

L'entrada en vigor de la llei sobre l'ús de motos aquàtiques provoca una crisi en les empreses de lloguer

Des de l'aprovació l'any 2001 de la normativa que regula el sector de les motos aquàtiques, les empreses que les lloguen han entrat en crisi. La llei va imposar requeriments per disposar d'un títol a l'hora de comprar una moto amb l'objectiu d'ordenar l'ús d'aquesta pràctica. Mentre que per llogar un moto aquàtica el títol no és necessari. La confusió ha suposat una disminució de la demanda de motos de lloguer.

Actualitzat

Des de l'aprovació l'any 2001 de la normativa que regula el sector de les motos aquàtiques, les empreses que les lloguen han entrat en crisi. La llei va imposar requeriments per disposar d'un títol a l'hora de comprar una moto amb l'objectiu d'ordenar l'ús d'aquesta pràctica. Mentre que per llogar un moto aquàtica el títol no és necessari.

La confusió s'ha estès molt pels clients que sovint es desdiuen d'acudir a aquestes empreses creient que per llogar-les necessiten el títol, mentre que només ho és per comprar-les. De manera que l'afició a aquesta activitat s'ha vist fortament reduïda, i moltes empreses de lloguer de motos d'aigua han hagut de tancar. El 2001, hi havia a Catalunya 50 empreses del sector amb 250 motos per llogar. Ara, hi ha una dotzena d'empreses amb unes 50 unitats per llogar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut