Futbol

L'entorn proper del Gerardo Martino donaria per feta la seva marxa del Barça a final de temporada

El periodista Fabián Ortiz assegura a "El Club de la mitjanit" de Catalunya Ràdio que Gerardo "Tata" Martino ha pres la decisió de deixar el Barça aquest estiu.

Actualitzat

El periodista Fabián Ortiz va assegurar a "El Club de la mitjanit", de Catalunya Ràdio, que Gerardo "Tata" Martino ha pres la decisió de deixar el Barça aquest estiu. Segons va dir Ortiz dimarts, cercles propers a l'entrenador haurien filtrat la informació: al marge del joc de l'equip i dels títols que es puguin guanyar d'aquí a final de la temporada, Martino ja té assumit que marxarà.

El dia abans Josep Maria Bartomeu visitava "El Larguero" de la Cadena Ser. "Martino té un contracte amb nosaltres fins al 2015 (...) volem que es quedi molt de temps amb nosaltres. Té moltes ganes de fer les coses bé i guanyar", va dir aleshores el president del Barça.

El tècnic argentí, que va arribar aquest estiu com a solució d'emergència per la recaiguda de Tito Vilanova en la seva malaltia, s'ha mostrat evasiu i fins i tot esquerp quan se li ha preguntat respecte a això en les últimes rodes de premsa. "No tinc res a dir sobre el meu futur. No tinc perquè garantir-los res, a vostès", va dir quan un periodista li va preguntar sobre la seva continuïtat.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut