Futbol

Lendoiro rebutja els 8 milions d'euros que ofereix el Barça pel lateral brasiler Filipe Luís

El Deportivo de la Corunya no està disposat a donar duros a quatre pessetes i no vendrà al Barça el seu lateral brasiler, Filipe Luís, a qualsevol preu. Aquest dissabte, Augusto César Lendoiro s'ha posat al capdavant de les negociacions i de moment ja ha deixat clar que els 8 milions que ofereix el club blaugrana no són suficients per consumar el traspàs. Filipe és el lateral que vol el Barça per substituir Sylvinho i, malgrat la negativa del president de l'entitat gallega, els catalans confien certificar el fitxatge en els pròxims dies.

Actualitzat
Lendoiro és un gat vell de les negociacions i aquest dissabte ja ha deixat clar al Barça que molt bé haurà de negociar si vol endur-se Filipe al més aviat possible. Tot i que el club gallec té pressa per vendre el seu lateral titular per tal de fer front als deutes que acumula, el president del Deportivo no vol fer-ho a qualsevol preu.

De moment, el mandatari corunyès ja ha dit que no accepta els 8 milions d'euros perquè els considera insuficients. Lendoiro ha recordat que la clàusula del brasiler és de 20 milions d'euros. Malgrat tot, el Barça no llença la tovallola, ja que les necessitats econòmiques del Deportivo podrien ajudar a tancar el traspàs sempre que els blaugrana apugessin l'oferta als 10 milions.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut