L'empresa irlandesa Client Solutions duplica l'espai de les seves oficines a Sant Cugat i crearà 15 nous llocs de treball

ACN Sant Cugat del Vallès.-L'empresa irlandesa Client Solutions duplica l'espai de les seves oficines a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) i té previst crear d'una quinzena de llocs de treball nous fins al 2019. Per aquest projecte d'expansió, l'empresa ha comptat amb el suport de la Generalitat a través d'ACCIÓ -l'agència per a la competitivitat de l'empresa, depenent del Departament d'Empresa i Coneixement-. Segons Thibault Dartevelle, un dels responsables de la companyia, Sant Cugat "és el lloc ideal" per "atreure i retenir persones amb talent que puguin participar en els plans de creixement de l'empresa". L'empresa va obrir les oficines a Catalunya el 2012 i actualment té 9 treballadors.

Fundada l'any 1994, Client Solutions compta amb 200 consultors a escala internacional i oficines a Dublín, Cork, Breslau i Sant Cugat. Concretament, l'empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l'àrea d'atracció d'inversions estrangeres d'ACCIÓ. Aquesta unitat treballa des de Barcelona i la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d'Inversions d'ACCIÓ al món per captar nous projectes d'inversió estrangera a Catalunya al mateix temps que assessora de manera integral les empreses estrangeres per facilitar el procés d'inversió.

Anar al contingut