Una furgoneta d'Avancar, circulant per Barcelona
Una furgoneta d'Avancar, circulant per Barcelona
Barcelona

L'empresa de "carsharing" Avancar abandonarà Barcelona a finals de febrer

L'empresa es va fundar l'any 2004, fa 6 anys la va comprar la multinacional nord-americana Zipcar i ara ha decidit tancar a Barcelona, París i Brussel·les

Actualitzat

L'empresa de cotxes compartits o "carsharing" Avancar ha anunciat als seus clients que cessarà l'activitat a Barcelona a partir del 28 de febrer.

"Malauradament ens adrecem a vostè per informar-li que a partir del 28 de febrer del 2019, Avancar deixarà de donar servei a Barcelona. Com a conseqüència, a partir d' aquesta data, tots els contractes d'afiliació existents quedaran sense efecte."

"Durant les properes setmanes reemborsarem a tots els socis que hagin pagat la quota d'afiliació per a la resta de l'any actual i consegüentment es deixaran de cobrar les quotes mensuals."

Avancar explica que a partir de la mitjanit del 28 de febrer del 2019 no es podrà reservar cap dels seus vehicles a Barcelona i totes les reserves existents posteriors a aquesta data seran reemborsades.


Lloguer per hores i dies

Aquesta empresa de "carsharing" es va fundar l'any 2004 a Barcelona. La seva activitat ha estat oferir cotxes de lloguer per hores o per dies de manera ràpida i flexible i amb el combustible i l'assegurança inclosos.

Malgrat que ha informat els clients del cessament del servei l'últim dia de febrer, no ho ha anunciat oficialment ni en fa esment al web que continua obert i funcionant amb normalitat.

Avancar va ser adquirida fa sis anys per Zipcar, propietat d'un grup nord-americà que ara ha decidit tancar el servei a Barcelona, París i Brussel·les.

El 2016, l'últim exercici amb xifres disponibles, Avancar va perdre 1,3 milions d'euros.

ARXIVAT A:
Mobilitat
Anar al contingut