El pare vol compartir la història per promoure les donacions d'òrgans
El pare vol compartir la història per promoure les donacions d'òrgans (Pexels)

L'emotiva història d'un pare que torna a sentir el batec del seu fill mort

L'americà va donar els òrgans del seu fill de 16 anys, mort en accident de trànsit

Actualitzat

John Reid ha rebut un regal d'agraïment de la família receptora del cor del seu fill de 16 anys Dakota, mort en un accident de trànsit. La dona d'en John va compartir un vídeo que va ser molt comentat a Facebook i pel qual la família ha rebut el suport de milers d'usuaris.

 

El pare obre un paquet amb una emotiva carta i un os de peluix. L'escrit el llegeix en John visiblement emocionat mentre la seva dona, Stephanie, l'enfoca amb el telèfon.

"Com sabeu, la setmana passada vam anar a una revisió. Hem encarregat a l'equip mèdic que ens enregistrés el cor d'en Dakota durant la prova. Si prems l'os, podràs sentir el seu batec."

John agafa l'os de peluix que porta el missatge "el millor pare del món" brodat a la camisa. Prem el pit i reprodueix el batec del seu fill, ara al cos d'en Bob, el receptor de l'òrgan.

En declaracions posteriors, el pare afirma que el detall ha estat una sorpresa que l'ha alegrat notablement.

"Hi havia un temps que posava al cap al pit d'en Dakota i sentia el seu batec cada nit durant hores. Ara, gràcies a en Bob, puc tornar a sentir-lo."

 

La filosofia vital de compartir

Totes dues famílies han mantingut el contacte després de la donació i volen que el seu cas sigui un exemple per a futures donacions.

"Volem compartir la nostra història per promoure les donacions d'òrgans i mostrar a les famílies donants com ajuda a tancar el dol rebre l'amor dels receptors i així continuar vivint."

La família donant en un principi no sabia qui eren els receptors dels òrgans del seu fill. Però la germana d'en Bob hi va contactar i poc després van obtenir l'os.

En John també ha contactat amb altres beneficiaris dels òrgans vitals: el fill d'un granger que ha rebut els ronyons i el pàncrees, i també un jove de 21 anys que ara hi pot veure gràcies als ulls d'en Dakota.

ARXIVAT A:
Estats UnitsFamília
Anar al contingut