Barcelona

L'emblemàtica sala La Paloma de Barcelona es veu obligada a tancar portes pel soroll i les queixes dels veïns

L'emblemàtica sala barcelonina de La Paloma haurà de tancar les portes immediatament per ordre de l'Ajuntament, que dimecres va emetre una ordre de cessament de l'activitat a complir en 48 hores. L'ordre arriba arran de les queixes veïnals, sobretot per part de la finca contigua, pel soroll que suposadament provoquen la sala i els seus clients en entrar i sortir. El regidor de Cultura i també del districte de Ciutat Vella, Carles Martí, ha explicat que la sala no reuneix les condicions d'aïllament acústic que exigeix la normativa i ha afegit que esperen que La Paloma pugui tornar a obrir les portes aviat després de fer el condicionament necessari.

Actualitzat
La sala de festes La Paloma ha de tornar a tancar les portes. Els problemes de soroll tornen a ser la causa d'aquest tancament, com ja va passar a l'estiu, quan la sala va interrompre la seva activitat per les contínues queixes dels veïns. Al setembre, La Paloma va tornar a obrir després d'adoptar algunes mesures per reduir el soroll. Però aquestes millores han resultat insuficients, i per això el consistori ha decidit que el local torni a tancar.

La gerent de la sala de festes, Mercedes March, ha explicat que els han donat 48 hores per cessar l'activitat, un ordre que els ha sorprès ja que malgrat tot els havien dit que se'ls deixaria acabar l'any. Així, aquest cap de setmana la Paloma ja estarà tancada. Els responsables de la sala, però, es plantegen alguna forma de protesta.

Els responsables de l'empresa s'han mostrat indignats per la decisió de l'Ajuntament i han acusat els veïns d'extorsionar-los i d'agredir els clients de la sala de ball. També han promès continuar lluitant per mantenir oberta la sala. El regidor de Ciutat Vella ha manifestat el seu desig que La Paloma reprengui l'activitat quan hagi condicionat més les instal·lacions.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut