Pla mig d'un taller de recreació de textures a la 5a edició del Handmade Festival a Fira Barcelona. Imatge del 11 de maig de 2018. (horitzontal)
Pla mig d'un taller de recreació de textures a la 5a edició del Handmade Festival a Fira Barcelona. Imatge del 11 de maig de 2018. (horitzontal)

L'edició nòrdica del Handmade Festival tanca portes amb més de 23.000 visitants

ACN Barcelona.-La cinquena edició del Handmade Festival ha tancat portes aquest diumenge amb èxit d'assistència. Segons l'organització, des de divendres han passat pel recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona 23.000 persones, cosa que "reafirma el certamen com a punt de trobada entre aficionats i expositors de manualitats creatives". Aquesta edició ha tingut com a fil conductor el concepte nòrdic de 'hygge' relacionat amb el benestar, el recolliment i la relaxació, ha reunit 130 expositors i ha organitzat fins a 350 activitats vinculades al fil, el paper, el bricolatge, la jardineria i la decoració. L'espai de paper i fil ha tingut una gran afluència de visitants, especialment els tallers i les 'masterclass' ofertes per les principals 'influencers' en la matèria.

També ha tingut molt èxit l'àrea infantil, inspirada en els Mumins, uns personatges d'una popular col·lecció de llibres juvenils de l'autora finlandesa Tove Jansson, així com una 'masterclass' de l'autora danesa Christina Stub sobre el 'hygge', el secreto que situa Dinamarca entre els països més feliços del món, segons l'ONU.La codirectora del saló Laura Pararols ha afirmat que estan "molt satisfets de com s'ha desenvolupat aquesta edició". "Més de 5.200 persones han pogut participar en alguna de les 350 activitats", ha subratllat tot explicant que enguany s'ha treballat per incrementar el nombre de tallers.

Anar al contingut