Marine Le Pen admet la derrota a les eleccions presidencials (Reuters)
Marine Le Pen admet la derrota a les eleccions presidencials (Reuters)

Le Pen reconeix la derrota i recepta una transformació profunda al Front Nacional

Le Pen demana "a tots els patriotes que s'uneixin" davant dels que ha anomenat "globalitzadors" per les eleccions legisltaives

RedaccióActualitzat

La líder del Front Nacional ha sortit clarament derrotada de les eleccions presidencials. Marine Le Pen ha tret menys vots del que esperava. S'ha quedat al voltant del 35% dels suports.

Le Pen no ha trigat ni 15 minuts a reconèixer la derrota. 12 minuts després de saber-se els sondejos i encara sense cap resultat sobre la taula, la líder del Front Nacional ha comparegut a la seva seu electoral.

Le Pen ha començat afirmant que "els francesos han triat un nou president de la república". Ha explicat que ha trucat a Macron i que li ha desitjat molta sort.

Marine Le Pen ha mirat al futur i s'ha plantejat les eleccions legislatives del juny com una tercera volta. Ha receptat una transformació profunda al seu partit i ha demanat "a tots els patriotes que s'uneixin" davant dels que ha anomenat "globalitzadors".

Le Pen ha agraït el suport dels seus partidaris i els prop d'11 milions de persones que l'han votat a les eleccions. Una xifra rècord per al seu partit.

Malgrat la derrota, Le Pen ha acabat la nit ballant. La càmera de TV3 han pogut captar el moment, abans que membres del Front Nacional tapessin la imatge. 

Aquest és l'"I love Rock'n'roll" de Le Pen:

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut