Futbol Internacional

L'Auxerre és el primer finalista de la Copa de França

Ha guanyat el Rennes per 2-1 en semifinals amb dos gols de Djibril Cissé i s'enfrontarà al guanyador del partit entre el París Saint Germain i el Girondins de Bordeus. Els homes de Guy Roux han patit fins al final i només han pogut desnivellar la balança amb un gol marcat en el temps afegit.

L'Auxerre s'ha classificat per quarta vegada en la seva història per una final de Copa gràcies a la seva gran estrella, el davanter Djibril Cissé. Cissé ha marcat en temps afegit el definitiu 2-1 amb el qual ha acabat el partit. El mateix Cissé havia avançat l'Auxerre amb un gol en el minut 41 fruit d'una jugada espectacular i de velocitat del davanter d'Arlès. Però el Rennes no s'havia rendit i Olivier Sorlin ha igualat el partit en el minut 63 en aprofitar una passada de Philippe Delaye. Quan passava un minut del temps reglamentari, Cissé, d'un cop de cap, ha aconseguit el gol de la victòria. El partit s'ha jugat a l'estadi dels borgonyesos, l'Abbé-Deschamps, davant de 18.000 espectadors. El rival en la final de l'Auxerre, què ja va disputar les finals del 1979, 1994 i 1996, sortirà del partit entre el París Saint Germain i el Girondins de Bordeus.