L'autobiografia de Michelle Obama trenca el rècord de "Cinquanta ombres d'en Grey" a Amazon
Michelle Obama amb Oprah Winfrey, a Chicago, promocionant "Becoming", la seva autobiografia (Reuters)

L'autobiografia de Michelle Obama trenca el rècord de "50 ombres d'en Grey" a Amazon

"Becoming" ha estat el llibre més venut en tots els formats 48 dies seguits

RedaccióActualitzat

"Becoming", el llibre de Michelle Obama, no només és un dels llibres més venuts del 2018, també ha estat el llibre més venut d'Amazon en tots els formats durant 48 dies, i ha superat el rècord de "Cinquanta ombres d'en Grey" .

 

Només la primera setmana de la seva publicació, el 13 de novembre, va vendre gairebé 2 milions d'exemplars; de fet, algunes botigues es van quedar sense exemplars per Nadal. I es va situar en la primera posició a Amazon fins i tot abans de publicar-se.

Amazon va començar a fer el registre dels llibres més venuts l'any 1995, i des d'aleshores només han superat les xifres de Michelle Obama els llibres d'una altra dona, J. K. Rowling, amb la saga de Harry Potter, concretament amb "Harry Potter i el calze de foc", "Harry Potter i l'orde del Fènix", "Harry Potter i les relíquies de la mort" i "Harry Potter i el misteri del príncep". També van batre rècords de permanència "El codi Da Vinci", de Dan Brown, i "Una nueva tierra: un despertar al propósito de su vida", d'Eckhart Tolle.

El llibre també ha estat com a número 1 en la llista dels més venuts de no-ficció de "The New York Times" durant vuit setmanes consecutives.

 

Michelle Obama va ser escollida la dona més admirada pels nord-americans, lloc que feia 16 anys que ocupava Hillary Clinton.

Segons informa la CNN, l'editorial del llibre, Penguin Random House, també ha comprat els drets de la biografia de l'expresident Barack Obama, tot i que encara no hi ha data de publicació.

L'editorial hauria pagat 65 milions de dòlars pels drets dels llibres del matrimoni Obama.

ARXIVAT A:
Estats Units
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut